Hot Tea Cup

1 juli 2016

Hét nieuwe theeconcept voor onderweg is een feit! Met het unieke theeglas van Bunzl is het eindelijk mogelijk thee probleemloos mee te nemen. Zonder de vingers te branden, zonder nare bijsmaakjes, transparant en met eindeloze bedrukkingsmogelijkheden.

 

 

Tot nu was er nog geen ideale oplossing voor het meenemen van thee. Theewater is gloeiend heet, vaak te heet voor de (meestal gebruikte) koffiebekers. De Hot Tea Cup is dubbelwandig waardoor de drank langer warm blijft, terwijl u de beker nog goed kunt vasthouden. De beker bestaat uit een transparante polypropyleen binnenkant, met daaromheen een kartonnen sleeve (deze delen zitten aan elkaar vast). Door deze constructie is de beker extra stevig.

De PP theebeker geeft geen nare bijsmaakjes, wat vaak wel het geval is bij thee in een koffiebeker omdat die gecoat is aan de binnenkant. Bovendien kunt u nu beter zien hoe sterk de thee wordt. De bekers zijn perfect stapelbaar en kunnen voorzien worden van een bolle of een afgevlakte deksel waar een theezakje, koekje of een aardigheidje in gedaan kan worden. Deze kan tevens onderweg gebruikt worden om het gebruikte theezakje even in te leggen.


De sleeve van de theebeker is geheel naar wens te bedrukken. Dus ook nog eens een perfect communicatiemiddel!

De bekers zijn momenteel leverbaar in 12oz (ongeveer 300cc). Ze zijn voorzien van een U-rand voor het drinkgemak. Uiteraard zijn de bekers ook zeer geschikt voor verse kruidenthee (munt, citroenmelisse), verse ijsthee maar ook voor andersoortige dranken opgebouwd uit verschillende lagen (zoals cappuccino), die mooi zichtbaar worden in deze transparante beker.

Wilt u uw meer informatie over deze innovatieve en unieke theebeker? Neem dan contact op met onze Customer Service afdeling via info.arnhem@bunzl.nl of             tel. +31 (0)26 - 3843838.