Food Retail

Diensten food retailBunzl levert een totaalassortiment verpakkingen, disposables en hygiëneproducten aan supermarkten en speciaalzaken. Wij houden hierbij alle artikelen voor u op voorraad en leveren op ieder gewenst moment op de gewenste locatie.

Advies op maat

Bunzl heeft een uitgebreid team van mensen die zich specifiek richt op de food retail markt. Onze mensen hebben alle kennis in huis om u te voorzien van de juiste informatie en begrijpen uw markt. Wij zijn in staat om zowel op hoofdkantoorniveau als ondernemersniveau te adviseren over geheel nieuwe verpakkingsconcepten en samen met u te zoeken naar de de juiste verpakkingsoplossing.

Vast aanspreekpunt

Door onze landelijke dekking en rayonindeling heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen over verpakkingen, disposables en hygiëneproducten.

Foodconcepten

Wilt u zich onderscheiden? Samen met onze partners zetten wij concepten in de markt waarmee u het verschil kunt maken en zelfs uw omzet te verhogen. Enkele succesvolle versconcepten voor de supermarkt zijn het Tap & Sap concept en de Pine-O-Matic. Beide versconcepten zorgen voor meer beleving op de winkelvloer en een hogere marge op uw fruitverkoop.

Ga voor meer informatie over onze foodconcepten en innovatieve verpakkingen naar onze innovatiepagina.