Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren via 026 - 384 38 38.

Algemeen

Bestellen

 • Hoe kan ik bestellen bij Bunzl?

  Wij bieden tal van mogelijkheden voor het plaatsen van bestellingen. U kiest simpelweg de bestelmethode die het beste aansluit op uw wensen. U kunt bij Bunzl bijvoorbeeld bestellen via de webshop, EDI, telefonisch of per fax. Wij kunnen zelfs maatwerkoplossingen voor u ontwikkelen.

 • Hoe werkt online bestellen via de webshop?

  De bestelhandleiding helpt u op weg met uw online bestelling. Voor meer informatie over online bestellen via onze webshop kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst via tel. 026 384 38 38.

 • Hoe kan ik een inlogcode aanvragen voor de webshop voor online bestellen?

  Als klant van Bunzl kunt u uw inlogcode voor de webshop aanvragen via het contactformulier of uw vaste contactpersoon. U ontvangt van ons een bericht met uw inloggegevens.

  Bent u nog geen klant bij Bunzl? Dan wordt uw aanvraag door een van onze accountmanagers in behandeling genomen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Hoe kan ik mijn bestelgegevens inzien?

  Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers via tel. 026 - 384 38 38.

 • Kan ik als particulier bij Bunzl bestellen?

  Nee, helaas is dit niet mogelijk. Als groothandel leveren wij niet aan particulieren. Om bij Bunzl te kunnen bestellen dient u ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel.

MVO / Bewust Bunzl