Onze toegevoegde waarde

Enjoy the difference

BUNZL Retail & Industry maakt het verschil, dat u moet ervaren om het te kunnen waarderen. U kunt rekenen op de toewijding en persoonlijke aandacht van ons accountteam, die u graag meer vertellen over onze inhoudelijke benadering.

Het gaat om de inhoud

BUNZL Retail & Industry staat voor innovatieve verpakkingsoplossingen waarbij de inhoud centraal staat: van verpakkingen en disposables tot hygiëneproducten. Het is niet alleen dit complete en onderscheidende assortiment waar het om gaat, maar juist úw producten, processen en wensen. De perfecte verpakkingsoplossing voor uw inhoud kunt u daarom gerust aan ons toevertrouwen.

BUNZL Retail & Industry

...biedt volume in uw voordeel
Met ruim 15.000 medewerkers, een eigen inkoopkantoor in Shanghai en 250 distributiecentra verspreid over 5 continenten is BUNZL een globale speler van formaat. Onze schaalgrootte en bestelvolumes vertalen zich naar een sterke internationale inkoopkracht, waarvan u op lokaal niveau de vruchten plukt.

BUNZL Retail & Industry

...denkt out of the box

Bunzl Retail & Industry biedt maatwerk oplossingen specifiek voor uw inhoud. Op basis van kennis, ervaring en creativiteit adviseren wij u richting de perfecte oplossing in termen van uitstraling, langere houdbaarheid en betere bescherming. Onze uitgebreide analyse van uw vraagstuk leidt tot een innovatieve verpakking of verbetering van uw proces waar u nooit eerder aan had gedacht. Daagt u ons uit?

BUNZL Retail & Industry

...geeft u de ruimte

Ondernemen wordt voor u eenvoudiger met het outsourcingsprogramma van Bunzl Retail & Industry. Het outsourcen van uw totale verpakkingspakket zorgt voor meer beschikbare vierkante meters, verlaging van uw werkkapitaal en dus meer ruimte voor uw core business. Wij rekenen u graag voor hoe onze service uw resultaat ten goede komt!

BUNZL Retail & Industry

...brengt duurzaam dichtbij

BUNZL Retail & Industry is niet alleen marktleider in verpakkingsoplossingen, maar loopt ook voorop als het gaat om duurzaamheid. Dit doen wij met een eerlijk en zorgvuldig samengesteld assortiment en een vooruitstrevend MVO-beleid. Beperkt materiaalgebruik, hergebruik en toepassing van duurzame materialen hebben continu onze aandacht. En daarmee automatisch die van u.

BUNZL Retail & Industry

...pakt u in

Uw inhoud is het uitgangspunt voor onze business, daarom is het van belang dat wij elkaar goed kennen. Hoe beter onze relatie, hoe meer u profiteert van onze kennis. BUNZL Retail & Industry hecht veel waarde aan persoonlijk contact, waarbij u via vaste aanspreekpunten snel en effectief kunt schakelen. Wij denken en werken op alle fronten met u mee om samen succesvol te ondernemen, dus laat onze specialisten maar uitpakken!