Diensten

Bunzl is totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten. Binnen Nederland, maar ook wereldwijd, geldt Bunzl als dé specialist in non-food.

Alles onder één dak

Bij Bunzl vindt u alles onder één dak. Met een assortiment van meer dan 16.000 producten zijn wij in staat om u te voorzien in uw totale non-food behoefte. Van kassarol tot broodzak en van tape tot verzendverpakking.

Outsourcing

Heeft u meer ruimte nodig in uw magazijn? Dan is Bunzl de juiste partner voor het uitbesteden van uw totale pakket verpakkingen, disposables en hygiëneproducten.

Bunzl levert outsourcingsprogramma's volledig naar uw wensen. Samen met u kijken wij naar de behoefte binnen uw organisatie. Wij kunnen bijvoorbeeld de volledige voorraadfunctie van u overnemen, waardoor u zich kunt focussen op uw eigen core business.

Kiest u voor total outsourcing bij Bunzl? Dan garanderen wij u een aanzienlijke kostenbesparing. Neem voor meer informatie over onze outsourcingprogramma’s contact op met één van onze medewerkers.

Advies op maat

Wij zoeken altijd naar de juiste verpakkingsoplossing voor uw product. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw kwaliteitsproducten goed te beschermen en de gewenste uitstraling mee te geven. Heeft u een specifieke vraag voor het verpakken van uw producten? Wij helpen u graag, neem contact met ons op voor meer informatie.