Brochures

Onze brochures en catalogi

Bent u op zoek naar specifieke producten uit een bepaald assortiment of meer informatie? Download hieronder een PDF van onze brochures en catalogi.

Folder etiketten (PDF 260 KB)

Bunzl heeft een compleet assortiment etiketten voor u op voorraad. Zo hebben wij onder andere logistieke-, markeer-, adres- en waarschuwingsetiketten voorradig.

Folder maaltijden.pdf (PDF 340 KB)

Bunzl presenteert een compleet assortiment maaltijdverpakkingen met onder andere Ready2Cook en Halopack

Brochure Halopack (PDF 1.12MB)

Halopack is een begasbare verpakking van duurzaam karton en is een breed inzetbare verpakkingsinnovatie, die in de hele keten is doordacht. Producten als vlees, vis en salades krijgen een mooie presentatie met een verbeterde milieu-performance.

Bewust Bunzl catalogus (PDF 18.2MB)

Wilt u duurzaam ondernemen? In onze Bewust Bunzl catalogus vindt u een uitgebreid assortiment milieuvriendelijke verpakkingen, disposables en hygieneproducten, gemaakt van duurzame materialen zoals PLA, jute en rPET.

Non-Food Catalogus  (3.85 MB)

Bekijk onze catalogus Non-Food voor het complete assortiment verpakkingen, disposables en hygiëneproducten.

Brochure randassortiment (PDF 5.92MB)

Als totaalleverancier biedt Bunzl u ook een ruim aanvullend assortiment van artikelen op het gebied van schoonmaak, bescherming, kantine en kantoorbenodigdheden.

Brochure verzendverpakkingen (PDF 3.34MB)

Verzenddozen, postdozen, verzendenveloppen en nog veel meer verpakkingen vindt u in de brochure verzendverpakkingen. De verpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en kwaliteiten.

Catalogus PrimeSource hygiënelijn (PDF 1.3MB)

Poetsrollen, toiletpapier en handdoeken met bijbehorende dispensers zijn verkrijgbaar onder ons private label PrimeSource. PrimeSource staat voor A-kwaliteit tegen een goede prijs.

Foodservice Catalogus (PDF 24.43 MB)

Een selectie uit ons volledige assortiment disposables, hygiëneproducten en verpakkingen in alle soorten en maten.

Tableware Catalogus (PDF 13.03 MB)

Porselein, bestek en glaswerk vindt u in ons tableware assortiment. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment klein keukenmateriaal, potten en pannen.