Partners

Het Experience Center wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Partners Experience Center

Uitgelichte partners
 

Essity Logo

Essity is een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van hygiëne en gezondheid. Ze zijn toegewijd aan het verbeteren van het welzijn door hun producten en diensten. Essity ontwikkelt, produceert en verkoopt producten en oplossingen binnen de bedrijfssegmenten Personal Care, Consumer Tissue en Professional Hygiëne.

De kennis en het inzicht dat Essity heeft over de behoeften van klanten en consumenten, zetten ze om in een innovatief aanbod dat de kwaliteit van leven verhoogt en het dagelijks leven van de mensen gemakkelijker maak.

Tork is onderdeel van Essity. De totaaloplossingen van Tork bestaan uit kwalitatief hoogstaande tissueproducten en dispensers. Tork en Bunzl zijn belangrijke partners in het aanbieden van duurzame hygiëneoplossingen. Samen verzorgen we een optimaal concept binnen het Tork assortiment.
 

Sealed Air Logo

Sealed Air is een kennisbedrijf dat zich richt op verpakkingsoplossingen op gebied van voedselveiligheid en productbescherming. Met hun producten en diensten maken ze een veiligere en minder verspillende voedselvoorzieningsketen mogelijk en beschermen ze waardevolle goederen die over de hele wereld worden verzonden.

Of het nu gaat om het beschermen van producten, het behoud van voedsel of het leveren van oplossingen voor de gezondheidszorg, de producten en diensten van Sealed Air, samen met hun toewijding aan duurzaamheid, beschermen wat belangrijk is.

Sealed Air en Bunzl werken al jarenlang als partners samen met als doel het proces bij onze klanten zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Door middel van, onder andere, een Operational Excellence programma zoeken we samen naar een verlaging van de Total Cost of Packaging bij onze klanten.

 

Weber Verpackungen Logo

Weber Verpackungen is een familiebedrijf dat zich richt op het produceren van papieren zakken. Deze zakken kunnen worden voorzien van vensters, kunnen los in een doos, op een blok of op beugels geplaats worden en tot wel 10 kleuren bedrukt worden. Kortom niks is te veel voor ‘die Tütemacher’.  Met passie en vakmanschap produceren ze innovatieve, eigentijdse en grondstof besparende verpakkingsoplossingen.

Weber en Bunzl hebben al jaren een bijzondere band met elkaar. Met name het innovatieve karakter van Weber helpt ons om de klanten keer op keer te verrassen met innovatieve producten. Weber is een bedrijf wat kwaliteit én innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Een perfecte match voor Bunzl.
 

_____________________________________________

Dinkhauser Kartonagen Logo

Dinkhauser Kartonagen ontwikkelt en produceert hoogwaardige (klant specifieke) verpakkingen gemaakt van massief- en golfkarton. Met een eigen ontwikkelings-afdeling en een offset printcentrum bieden ze een breed scala aan verpakkings- en presentatieoplossingen die precies zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Faerch Logo

Faerch is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van innovatieve en hoogwaardige verpakkingen voor de voedings-industrie. De verpakkingsoplossingen zijn speciaal ontwikkelt voor kant-en-klaarmaaltijden, vers vlees en Food To-Go producten.

 

Ingemann Packaging Logo

Ingemann Packaging is gespecialiseerd in hoogwaardige star-sealed plastic zakken
en dispensers voor met name groente
en fruit in de Retail industrie. Deze oplossingen bieden de klant een verbeterde klantervaring, gebruiksgemak en minder voedselverspilling in combinatie met een mooi ontwerp in de winkel.

 

Kivo Logo

Kivo Flexible Plastics is producent van PE folies, hoezen, vellen en zakken voor de food en non food sector. Kivo Flexible Plastics streeft naar permanente innovatie, product-ontwikkeling en duurzaamheid waarbij ze grote stappen hebben gezet in diktereductie van folies

 

Peters Logo

Peters Wellkistenfabrik levert flexibele en klantgerichte oplossingen op maat voor golfkartonverpakkingen. Ze bieden een breed scala aan producten, van bruine transportverpakkingen tot hoogwaardige bedrukte verkoopdozen. Hun geautomatiseerde machinepark biedt mogelijkheden voor ieders gewenste verpakking.

 

PlusPack Logo

Pluspack zet zich in voor het ontwerpen van duurzame en op maat gemaakte voedselverpakkings-oplossingen. Hun kennis en flexibiliteit in de branche stelt ze in staat om innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen te creëren waarbij de klant opvalt in de markt.

Telrol Logo

Telrol is leverancier van hoogwaardige etiketten in de levensmiddelenindustrie,
de logistiek, de persoonlijke verzorging,
de gezondheidszorg en de industriële
sector. Telrol is actief als een moderne drukkerij en zijn gespecialiseerd in zelfklevende etiketten.

 

YTBagmart Logo

Yantai Bagmart Packaging is een producent die zich richt op de voedingsmiddelen-, verpakkings-, expeditie- en farmaceutische industrie.  Ze leveren voornamelijk zakken en tassen op basis van PE, PP, OPP en ander gelamineerd materiaal, maar investeren ook in papierproducten.