Verzendverpakkingenshop is 29 en 30 januari aanwezig op de Webwinkel Vakdagen beurs!

21 januari 2020

Verzendverpakkingenshop, onderdeel van Bunzl, presenteert tijdens de Webwinkelvakdagen 2020 het belang en de toegevoegde waarde van maatverpakkingen. Beleving, duurzaam ondernemen en creatief onderscheidend vermogen staan hierbij centraal. Op de stand van Verzendverpakkingenshop, stand 303, is het mogelijk om alleen óf samen met een designer een verpakking te ontwerpen. Op een creatieve wijze wordt duidelijk wat maatverpakkingen bij kunnen dragen in de professionalisering van een verpakkingsproces; van uniformiteit en herkenbaarheid tot bewustwording en duurzaam ondernemen.

Een verpakking op maat is duurzamer!

Een verpakking waarvan de afmetingen zijn afgestemd op het product dat erin zit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk loze lucht in de verpakking zit. Hierdoor passen er meer pakketten in het vervoersmiddel van de transporteur. En dit zorgt er weer voor dat het koeriersbedrijf minder ritten nodig heeft, wat resulteert in een verlaging van C02-uitstoot. Nog een bijkomend voordeel van een maatverpakking is dat er in totaal minder afval is. Verzendverpakkingenshop biedt de mogelijkheid om de afmetingen van je producten af te stemmen op de verpakkingen die je daarvoor nodig hebt.

Waarom bedrukte verpakkingen?

De verpakking is net zo belangrijk als het product dat erin zit. Natuurlijk gaat het om de inhoud, maar de beleving begint al bij ontvangst. Wil je professionaliteit uitstralen? Dan kies je bijvoorbeeld voor een strak design met subtiele logoplaatsing. Wil je creatief zijn en een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren, kies dan voor een pakkende tekst of je eigen slogan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door te kiezen voor customized verpakking zet je een volgende stap in de professionalisering van de branding van je bedrijf. Je bedrijfsnaam is hierdoor immers in heel Nederland te zien.

Verzendverpakkingenshop.nl

Ook voor standaard brievenbusdoosjes, Amerikaanse vouwdozen, tape, verzendzakken, transport- en opvulmateriaal, enveloppen, folie en nog duizenden andere artikelen ben je bij Verzendverpakkingenshop aan het juiste adres. Via www.verzendverpakkingenshop.nl bestel je eenvoudig en snel alle verpakkingsmaterialen die je nodig hebt. Tijdens de beurs is er de mogelijkheid om verschillende verpakkingen te bekijken en informatie en advies in te winnen over je verpakkingsproces.

Verzendverpakkingenshop verwelkomt je graag op 29 en 30 januari op standnummer 303 tijdens de Webwinkelvakdagen 2020!