Mooie donatie voor Stichting Ambulance Wens tijdens "Tour de Bunzl"

30 mei 2016

Op zondag 29 mei jl. vond de eerste editie van de ‘Tour de Bunzl’ plaats. De deelnemers fietsten voor het goede doel Stichting Ambulance Wens. Dankzij alle medewerkers en sponsoren is een mooi donatiebedrag opgehaald voor de stichting.

Fietsen voor het goede doel
In vier ploegen met sponsoren (leveranciers) en Bunzl medewerkers werden gelijktijdig twee lussen gereden op de route van de Amstel Gold Race in en rondom Valkenburg. Voor de meeste fietsers was de trip van max. 115 km met meerdere beklimmingen een pittige, maar goed te realiseren rit. Een flinke prestatie waar we met zijn allen trots op mogen zijn! Zeker omdat we niet alleen fietsten voor het gezellig samenzijn en het neerzetten van persoonlijke prestaties, maar ook voor het goede doel!

Stichting Ambulance Wens
Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Gezamenlijk hebben wij met alle sponsoren een waardecheque overhandigd van maar liefst € 29.268,90.

Nogmaals dank aan alle sponsoren en medewerkers die de Tour de Bunzl mogelijk hebben gemaakt!