Initiatieven

Bunzl wil een sociaal verantwoorde bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit doen wij onder andere door sponsoring van diverse projecten en initiatieven. Daarnaast verminderen wij onze impact op het milieu door bijvoorbeeld energiebesparing, afvalscheiding en brandstof besparing. 

Tour de Bunzl

Tijdens het jaarlijkse wielerevent Tour de Bunzl trotseren medewerkers en sponsors van Bunzl de Limburgse heuvels in Valkenburg. De fietsers doe mee in verschillende afstanden van 40km tot 90km. Elk jaar wordt er een nieuw goed doel gekozen waar een mooi bedrag voor bij elkaar wordt gefietst. In 2018  hebben we maar liefst €37297,89 opgehaald voor het goede doel: Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Stichting KiKa

Bunzl steunt Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) met een jaarlijkse donatie. Door de initiatieven van Stichting Kika te ondersteunen zijn kinderen met kanker weer een stapje dichter bij een betere behandeling en een snelle genezing.

Voedselbank Arnhem

De voedselbank is een van de initiatieven die door Bunzl Retail & Industry wordt gesteund. Er worden regelmatig verpakkingen geleverd aan de Voedselbank waarmee versproducten worden verpakt. De voedselpakketten worden iedere week uitgedeeld aan mensen die van zeer weinig leefgeld moeten rondkomen.

Ome Joops Tour

Bunzl Retail & Industry steunt ieder jaar de bekende Arnhemse fietstocht Ome Joop’s tour. Deze fietstocht is speciaal voor kinderen uit gezinnen die zelf geen mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan.  Als een van de sponsoren zorgt Bunzl er ieder jaar weer voor dat ook deze kinderen een onvergetelijke zomervakantie hebben. 

Onze medewerkers

Wij steunen onze medewerkers die zich inzetten voor het goede doel. Zo geven wij onze medewerkers de gelegenheid om zich tijdens een MVO-dag in te zetten voor een goed doel. Daarnaast steunen wij regelmatig de persoonlijke initiatieven vanuit onze medewerkers.

Overige initiatieven

  • Energiebesparing door de inzet van ledverlichting
  • Afvalscheiding
  • Reductie papierverbruik
  • Productontwikkeling milieubewuste producten