Horecava 2020

Bunzl Retail & Industry staat weer op de Horecava, dé ontmoetingsplaats voor professionals uit de foodservice industrie. Van 13 tot en met 16 januari 2020 heten wij u graag weer welkom op stand 01.224. Samen met onze collega's van Bunzl Foodservice verrassen wij u met de nieuwste ontwikkelingen in de (blurrende) wereld van foodservice en foodretail.


Wat is de Horecava?
De Horecava is een horecavakbeurs, die sinds 1957 wordt georganiseerd in Amsterdam. Het is de grootste horecabeurs in Nederland. De beursvloer van de RAI vult zich 4 dagen lang met ruim 65.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de bijna 100.000 m2 beursvloer van Horecava. Maar u ontdekt ook de laatste trends en ontwikkelingen, ziet innovaties, maakt kennis met start-ups en volgt interactieve workshops en demo’s van bekende chef-koks. Kortom, een programma dat u niet mag missen!
De ruim 700 bedrijven die op de Horecava hun nieuwste ontwikkelingen laten zien, zijn onderverdeeld in 8 segmenten:
- Bakkerij
- Dranken
- Dienstverlening
- Fastservice
- Grootkeuken
- Inrichting en inventaris
- Koffie, thee en cacao
- Food

Binnen al deze segmenten wordt aandacht besteed aan de meest opvallende trends en ontwikkelingen. Dat gebeurt via workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden.

Bunzl staat op de Horecava 2020
Bunzl staat op de Horecava in hal 1, op stand 01.224. Hier brengen we de toekomst in beeld op het gebied van disposables, verpakkingen en hotelbenodigdheden. Van prachtige collecties guest supplies tot slimme to-go-verpakkingen. Ook besteden we veel aandacht aan duurzaamheid. Zeker met het naderende verbod op plastic wegwerpproducten, is dit een interessant onderwerp. We laten u tijdens de Horecava diverse alternatieve mogelijkheden zien en vertellen graag over manieren om de circulaire economie te omarmen. Of u nu in de hotellerie werkt of bij een leisurebedrijf, bij een supermarktketen of een cateraar, bij een grote industriële voedselproducent of in een restaurant… We hebben voor ieder wat wils.

Blurring - ook op de Horecava
Blurring is niet meer weg te denken uit de wereld van food. Horecazaken verkopen hun eigen koffie of bier, supermarkten openen foodcafé’s: horeca en foodretail vloeien steeds meer in elkaar over. Om die reden staan Bunzl Foodservice en Bunzl Retail & Industry samen op de Horecava. Twee Bunzl-bedrijven, met ieder zijn eigen specialisatie. Bunzl Foodservice weet alles over de gastvrijheidsmarkt, Bunzl Retail & Industry is een van de grootste non-food leveranciers in de wereld van Foodretail en Food industry. Heeft u een concept waarin blurring een grote rol speelt, dan adviseren wij u samen en profiteert u van onze kennis van beide werelden. 

Locatie
RAI Amsterdam
Europaplein 
1078 GZ Amsterdam
Nederland
Meer informatie

Openingstijden Horecava 2020

Maandag 13 januari 10.00u - 18.00u
Dinsdag 14 januari 10.00u - 18.00u
Woensdag 15 januari 10.00u - 18.00u
Donderdag 16 januari 10.00u - 18.00u