Duurzame producten en concepten

Bent u op zoek naar duurzame producten? In ons assortiment heeft u een ruime keuze aan duurzame verpakkingen, disposables en hygiëneproducten. Deze producten zijn gemaakt van duurzame materialen zoals jute, PLA, karton of rPET. Dit draagt bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot en het geeft een goede invulling aan uw MVO-beleid. Bekijk direct ons assortiment duurzame producten.

Afvalconcept

Eenvoudig afval scheiden en zelf composteren! Dat is waar het afvalconcept om draait. Met de Rubbermaid afvalstations wordt het scheiden van afval een stuk eenvoudiger. De composteerbare afvalstromen zoals GFT afval en composteerbare verpakkingen en disposables zijn eenvoudig te composteren in de GreenGoodComposter.

Kostenbesparing

Door het scheiden van afval en composteren van uw eigen afval realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing. Niet alleen op volume en gewicht, maar er ontstaan ook minder logistieke bewegingen.

Meer informatie over het afvalconcept

Neem voor meer informatie over duurzame producten en concepten of advies op het gebied van duurzaamheid contact met ons op.