Super Ninja

Maximale effectiviteit én duurzaamheid staan bij de producten van Super Ninja bovenaan.

Bunzl Retail & Industry is sinds 2015 de trotse distributeur van Super Ninja in het supermarktkanaal.

Fruit Fly Ninja

Deze Nederlandse uitvinding is wereldwijd de meest effectieve oplossing tegen fruitvliegjes. Een groot deel van de Nederlandse huishoudens heeft last van fruitvliegjes, en deze kunnen vervelende ziekten zoals E. coli, Salmonella en Listeria verspreiden, voor steeds meer mensen een reden om hier wat aan te doen. 

De fruitvliegjes worden aangetrokken door de lokstof en gaan vervolgens via de trechter in het flesje, waar ze verdrinken. Binnen een paar dagen is de hele populatie weg. 

Het flesje bevat geen gif, de lokstof is food-grade van ecologische oorsprong. De verpakking is geproduceerd van gerecycled materiaal, 

Door het kleine formaat van de Fruit Fly Ninja en de handige plakstrip aan de achterkant van het flesje, kan de val makkelijk uit het zicht worden geplaatst. 

De Fruit Fly Ninja is beschikbaar als consumentenproduct en als non-for-resale Pro-pack (12 vallen per verpakking voor het vrijhouden van sapmachines, emballage, de broodafdeling of AGF van fruitvliegjes). 

Mieren Ninja

Mierenlokdoosjes zijn de meest verkochte ongediertebestrijdingsproducten in de supermarkt. 

De Ant (Mieren) Ninja bevat het gif Spinosad, dat van natuurlijke oorsprong is en veel sneller afbreekt tot onschadelijke bestanddelen dan het gif in het meest verkochte lokdoosje, Imidacloprid. Spinosad is ook toegestaan in de biologische landbouw. 

Het lokdoosje hoeft niet weggegooid te worden bij het chemische afval, en is van recyclebaar metaal. 

Silverfish Ninja

Een groot deel van de Nederlandse huishoudens heeft last van zilvervisjes of papiervisjes. Deze lichtschuwe diertjes kunnen maar liefst acht jaar oud worden! Tijdens dit lange leven kunnen ze behoorlijke schade aanbrengen aan boeken en kleding.

De Silverfish Ninja is een kleefval die zilvervisjes vangt zonder dat daar gif aan te pas komt. Het is een goed en duurzaam alternatief voor de sprays tegen zilvervisjes die gifstoffen bevatten. Men hoeft én niet achter de beestjes aan te rennen met een spuitbus én niemand in het huishouden hoeft schadelijke gifstoffen in te ademen.

Plant Fly Ninja

Door de gewijzigde samenstelling van potgrond hebben steeds meer mensen last van rouwvliegen, of wel rouwvarenmuggen genoemd. Je vindt rouwvliegen bij kamerplanten. De Plant Fly Ninja is een doosje met kleefvallen die je in de aarde van een kamerplant kan steken. Binnen korte tijd vang je hiermee een groot deel van de vliegjes, zodat die zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. Uiteraard is ook de Plant Fly Ninja een duurzame oplossing: ze zijn gemaakt van gerecycled plastic en bevatten geen gif.

Meer informatie

Wil je Super Ninja bestellen of meer informatie? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Bunzl Retail & Industry of via de contactpagina