Rekfolie

Rekfolie is het ideale materiaal om dozen op een pallet mee te kunnen omwikkelen. Om grote verzendingen goed, veilig en zonder kleerscheuren te kunnen verzenden, zijn pallets en bijbehorend rekmateriaal onmisbaar.

 

Rekfolie formaten

Bij verzendverpakkingenshop bieden we meerdere formaten rekfolie aan voor lage prijzen. Bovendien hebben we een aantal verschillende varianten van het materiaal, die ieder haar unieke eigenschappen heeft. Zo hebben we transparant rekfolie, het nieuwe transparante next-gen rekfolie, en zwarte rollen rekfolie.

Transparant rekfolie

Transparant rekfolie is de meest gangbare variant van de hierboven genoemde soorten rekfolie. Transparant rekfolie is de meest voorname variant die gebruikt wordt voor het omwikkelen van dozen op een pallet. De rollen worden bij verzendverpakkingenshop verkocht per 6 stuks. De rollen zijn altijd 300 meter lang en beschikken over verschillende breedtes.

Transparant next-gen rekfolie

Het next-gen rekfolie wordt ook wel de voorloper op het gebied van rekfolie genoemd. Het is een kostenbesparend en duurzaam alternatief voor het hierboven genoemde transparante rekfolie. Het hoogwaardige materiaal van deze transparante next-gen rekfolie zorgt ervoor dat alle denkbare palletten stabiel omwikkeld kunnen worden. Bovendien is de doorsteekweerstand, overigens net als bij gewoon transparant rekfolie, erg hoog.

Zwart rekfolie

Wanneer je de inhoud van de pallet liever niet zichtbaar maakt aan de buitenwereld, tijdens de verzending, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van zwart rekfolie. Zwart rekfolie is net als transparant rekfolie gemaakt van stevig materiaal en heeft daarnaast ook de bekende hoge doorsteekweerstand. Het materiaal is dan ook net als de hierboven genoemde varianten een uitstekende keuze voor het omwikkelen van pallets.

Rekfolie online kopen

Rekfolie online kopen doe je dan ook gewoon bij verzendverpakkingenshop.nl. Wanneer je bovendien voor 12:00 ’s middags in onze online shop een bestelling plaatst, ontvang je deze de volgende werkdag al in huis. Bestellingen boven de 100 euro worden daarbij tevens gratis verzonden. Neem dus ook eens een kijkje bij al onze overige producten, die net als het rekfolie, vaak met korting verkocht worden.