Noppenfolie

Noppenfolie is één van de benamingen van het o-zo-populaire luchtkussenfolie. Noppenfolie wordt vooral gebruikt voor het opvullen van loze ruimtes. Het materiaal van noppenfolie namelijk erg licht van gewicht, waardoor er geen extra transportkosten bijkomen wanneer grote dozen gevuld moeten worden met transportkosten.

 

Waar wordt noppenfolie voor gebruikt?

Noppenfolie is slechts één van de vele namen die het materiaal met zich meekrijgt. Luchtkussenfolie, bubbeltjesplastic zijn twee voorbeelden die ook veel gebruikt worden om hetzelfde materiaal te benoemen. Het materiaal is zoals hierboven al vermeld erg licht, maar ook flexibel en doorzichtig. Naast het feit dat het vooral gebruikt wordt om loze ruimtes in dozen te vullen om de producten te beschermen, wordt het ook gebruikt als isolatie. De halve bolletjes, waar de noppenfolie uit bestaat, worden gevuld met lucht om de voorwerpen en producten tijdens de verzending te beschermen. Deze luchtbellen werken namelijk als kleine schokdempers.

Noppenfolie bij Verzendverpakkingenshop.nl

Noppenfolie is één van de best verkochte producten bij verzendverpakkingenshop en dat is niet voor niets. Het materiaal is voor een klein prijsje te koop via de shop, waarbij er ook nog eens vaak een korting op gegeven wordt. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten! De rollen noppenfolie die we bij verzendverpakkingenshop verkopen worden verkocht per 100 meter en worden verkocht in verschillende breedtes. Zo is er voor iedere doos wel een geschikt formaat noppenfolie te komen. Ook hebben we een aantal varianten luchtkussenzakjes in het assortiment, die nog net een stapje gemakkelijk zijn voor het vullen van dozen.

Bestel nu Noppenfolie online

Wanneer je noppenfolie voor 12:00 uur online bij verzendverpakkingenshop bestelt, ontvang je de rollen noppenfolie de volgende werkdag nog in huis. Het assortiment van onze webshop houdt niet op bij slechts noppenfolie. Wanneer je bij ons voor 100 euro een bestelling plaatst, rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Ben jij dus op zoek naar een veilig en vertrouwd materiaal om kostbare en breekbare producten mee te kunnen verzenden? Dan is noppenfolie de juiste keuze!