Kartonnen kokers

Kartonnen kokers shop je natuurlijk gewoon bij verzendverpakkingenshop.nl. Ons grote aanbod kartonnen kokers is beschikbaar in vele verschillende vormen en maten. Zo kun je bij ons kiezen uit de populaire ronde kartonnen kokers, maar ook uit vierkante en driehoekige kartonnen kokers.

 

Ronde kartonnen kokers

De bekende ronde kartonnen koker is uiteraard gewoon aanwezig in het assortiment van verzendverpakkingenshop.nl. Deze populaire verzendkokers zijn vooral geschikt voor het verzenden van posters en wandkalenders. Door deze producten netjes op te rollen zijn de kartonnen kokers een ideaal middel om de posters kreukel- en schadevrij te verzenden. Door de dikke wand, bestaande uit massief karton, van deze verzendkokers worden deuken voorkomen. De ronde kartonnen kokers worden vervolgens afgeslopen met een stevige dop.

Vierkante en driehoekige kartonnen kokers

De overige kartonnen kokers zijn steeds populairder aan het worden en dat is niet voor niets. Vooral de vierkante kartonnen kokers vliegen de deur uit. Deze kartonnen koker is namelijk erg ruimtebesparend doordat de kokers plat worden aangeleverd. Middels een minimaal aantal simpele stappen is de kartonnen koker van een plat stuk karton om te toveren naar een handige vierkante kartonnen koker. De handige insteeksluiting en de zelfklevende plakstrip maken het opzetten van deze kartonnen kokers kinderspel. Bovendien hebben we ook een aantal speciale vierkante kartonnen kokers voor langwerpige goederen. Deze kartonnen kokers kunnen eenvoudig worden verlengd tot een maximum van 1,4 meter. Voor het verzenden van lange voorwerpen als een paraplu of grote poster, zijn deze kartonnen kokers de ideale oplossing. De driehoekige kartonnen kokers zijn tevens een praktische oplossing voor het verzenden van bepaalde producten. Ook deze kartonnen kokers zijn goed geschikt voor het verzenden van posters, waarbij het geïntrigeerde handvat ervoor zorgt dat de kartonnen koker goed draagbaar is. Ook deze variant wordt plat aangeleverd en dien je zelf in elkaar te zetten.

Online kartonnen kokers kopen

Ben je overtuigd van het praktisch nut van onze kartonnen kokers? Neem dan snel een kijkje op verzendverpakkingenshop.nl en doe vandaag nog een bestelling. Wanneer je voor 12:00 uur bestelt, ontvang je de producten de volgende werkdag al in huis.