Foodmailer

De food e-commerce markt groeit enorm. Het afgelopen jaren zijn er steeds meer initiatieven van grote en kleine retailers die online hun versproducten aanbieden. Het verzenden van versproducten brengt alleen een grote uitdaging met zich mee. Hoe zorgt u ervoor dat uw versproducten veilig en duurzaam aankomen op de juiste bestemming?

Met de Foodmailer heeft Bunzl een concept op de markt gebracht voor het duurzaam verzenden van versproducten. Of u nu gebruik maakt van extern transport of eigen vervoer. De verzendverpakking wordt geleverd inclusief icepacks-eco. Dankzij een speciale app, de Foodmailer calculator, kan de retailer eenvoudig berekenen hoeveel icepacks nodig zijn bij een bepaalde producthoeveelheid, buitentemperatuur, levertijd en gewenste afleverdatum. Zo zorgt u ervoor dat uw versproducten optimaal verpakt naar uw klant wordt verstuurd.

De speerpunten van de Foodmailer

Duurzaam: De Foodmailer is geheel vervaardigd uit natuurlijk en deels gerecycled mono materiaal en na gebruik geheel recyclebaar. Daarnaast is de Foodmailer voorzien van het Climate Neutral keurmerk.

Ruimtebesparing: De Foodmailer wordt plano aangeleverd. Ten opzichte van EPS verpakkingen heeft de Foodmailer 1,5 keer minder pallets nodig.

Merkuitstraling: De Foodmailer kan worden bedrukt in elke gewenste kleurstelling.

Foodmailer App: Met de Foodmailer Calculator berekent u exact hoeveel icepacks u nodig heeft. Door gebruik te maken van de Foodmailer en de Foodmailer Calculator daalt het aantal foutieve zendingen en bespaart u kosten.

Eigen of uitbesteed vervoer: De Foodmailer is een efficiënte oplossing voor de toekomstige groei van uw e-commerce activiteiten. Het maakt niet uit of u de Foodmailer gebruikt voor eigen vervoer of voor extern transport.

Gebruiksvriendelijk: De Foodmailer is eenvoudig in gebruik voor zowel consument als retailer en kan na gebruik bij het oud papier.

 

 

Direct de Foodmailer kopen

Heeft u direct Foodmailer dozen nodig? Bestel de dozen gerust via Verzendverpakkingenshop.nl.

Heeft u vragen over de Foodmailer? Neem dan contact op met onze Customer Service, via info-arnhem@bunzl.nl of telefoonnummer 026 - 384 38 38.