Partners for Innovation te gast op Bunzl-stand tijdens Horecava

Tijdens de Horecava 2019 besteedt Bunzl veel aandacht aan het thema duurzaamheid. Natuurlijk laten we u de nieuwste duurzame innovaties zien. Maar ook kunt u in onze Duurzaamheidsdôme vrijblijvend in gesprek gaan met verschillende duurzaamheidsexperts. Iedere beursdag is er op de Bunzl stand (01.224) een expert aanwezig aan wie u geheel vrijblijvend advies kunt vragen. Op dinsdag ontmoet u Siem Haffmans van Partners for Innovation. Benieuwd met welke vraagstukken u bij Siem terechtkunt? Lees dan snel verder:

 

Partners for Innovation

Op dinsdag 8 januari is Siem Haffmans aanwezig op de Bunzl-stand om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Siem is ontwerper en managing partner van Partners for Innovation. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als ontwerper en strategisch adviseur op het gebied van duurzame innovatie en circulaire economie. Siem studeerde af als MSc industrieel ontwerper aan de TU Delft en werkte daarna als onderzoeker bij TNO. Hij is één van de oprichters van Partners for Innovation, een bureau gericht op duurzame innovatie en de circulaire economie, dat werkt voor toonaangevende bedrijven als Daf Trucks, Heineken, Philips, Tarkett/Desso, Suez en de verpakkingsindustrie. Daarnaast is Siem hoofdauteur van het recent verschenen boek “Products that Flow” én oprichter van Ragbag, een merk voor eerlijke en gerecyclede tassen uit India.

Welke vragen kunt u aan de expert van Partners for Innovation stellen?

  • U kunt elke vraag die u heeft over duurzaam en circulair verpakken aan Siem voorleggen. Denk daarbij aan vragen als:
  • Welke verpakking is voor ons product de meest duurzame oplossing?
  • Hoe kunnen we onze verpakking duurzamer maken?
  • Is onze verpakking recyclebaar?
  • Wanneer kunnen we bio-based en/of composteerbare verpakkingen toepassen?

Heeft u zelf geen specifieke vraag, maar bent u wel zeer geïnteresseerd in duurzame en circulaire verpakkingen? Schuif dan gewoon aan bij een van de vele rondetafelgesprekken die plaatsvinden in de Duurzaamheidsdôme op de Bunzl-stand.

Waar staat Partners for Innovation voor?

Partners for Innovation is hét bureau voor duurzame innovatie. Samen met hun opdrachtgevers realiseren ze winstgevende oplossingen voor een bio-based en circulaire economie. Dit bureau heeft jarenlange ervaring met productinnovatie, circulaire economie, Ecodesign, LCA, bio-based materialen en design for recycling. Met deze expertise ondersteunen zij hun opdrachtgevers bij het innoveren van producten en processen en bij het implementeren van circulaire businessmodellen.

Grijp uw kans op de Bunzl-stand

Nieuwsgierig geworden? En wilt u deze unieke kans grijpen om geheel vrijblijvend uw vraagstuk over duurzame verpakkingen voor te leggen aan een expert van Partners for Innovation? Breng dan op dinsdag 8 januari tijdens de Horecava een bezoek aan de Bunzl-stand (01.224)!