Green Serendipity te gast op Bunzl-stand tijdens Horecava

Tijdens de Horecava 2019 besteedt Bunzl veel aandacht aan het thema duurzaamheid. Natuurlijk laten we u de nieuwste duurzame innovaties zien. Maar ook kunt u in onze Duurzaamheidsdôme vrijblijvend in gesprek gaan met verschillende duurzaamheidsexperts. Iedere beursdag is er op de Bunzl stand (01.224) een expert aanwezig aan wie u geheel vrijblijvend advies kunt vragen. Op donderdag ontmoet u Caroli Buitenhuis van Green Serendipity. Benieuwd met welke vraagstukken u bij Caroli terechtkunt? Lees dan snel verder:

 

Green Serendipity

Op donderdag 10 januari is  Caroli Buitenhuis aanwezig op de Bunzl-stand om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Caroli is Chain Innovator & Consultant Renewable Materials, Circular Packaging & Concepts bij Green Serendipity. Ze heeft een enorme staat van dienst op het gebied van bioplastics, bio-based verpakkingen en de ontwikkeling van circulaire concepten.

Caroli geeft workshops en presentaties over duurzaam verpakken, heeft al veel concepten succesvol geïmplementeerd en heeft een aantal bijzondere initiatieven én belangrijke publicaties op haar naam staan. U kunt dan ook met al uw vragen over duurzame verpakkingen bij haar terecht.

Welke vragen kunt u aan de expert van Green Serendipity stellen?

U kunt elke vraag die u heeft over verpakkings- en cateringmaterialen en hun link met duurzaamheid aan Caroli voorleggen. Onderwerpen waarover zij u alles kan vertellen:

  • NL en EU ontwikkelingen, zoals de ban op Single Use Plastics 
  • toekomst van verpakkings- en cateringmaterialen
  • biobased materialen t.b.v. verpakkingen / cateringmaterialen
  • biodegradable materialen: wanneer wel/wanneer niet
  • issues rondom plastic soup, food/biobased plastic competition, footprint etc.
  • redesign van verpakkingen / cateringmaterialen
  • circulaire concepten

en nog veel meer over duurzaam verpakken

Heeft u zelf geen specifieke vraag, maar bent u wel zeer geïnteresseerd in het effect van verpakkingen op het klimaat en alle mogelijkheden die er zijn? Schuif dan gewoon aan bij een van de vele rondetafelgesprekken die plaatsvinden in de Duurzaamheidsdôme op de Bunzl-stand.

Waar staat Green Serendipity voor?

Green Serendipity vindt dat we fundamenteel anders moeten gaan denken over de manier waarop we plastic maken, gebruiken en hergebruiken. De diensten van Green Serendipity zijn erop gericht om onze lineaire, op fossiele grondstoffen gebaseerde economie, zo snel en goed mogelijk om te vormen naar een bio-economie: bio-based en circulair. Om dat te bereiken adviseert Green Serendipity bedrijven over de inzet van bioplastics, bio-based verpakkingen en circulaire concepten, waarbij de focus ligt op duurzame innovatie in de hele keten. De lijst met bedrijven die de hulp van Green Serendipity hebben ingeschakeld, is lang en indrukwekkend, met klinkende namen als Albert Heijn, Plus, Unilever, StayOkay, Jaarbeurs Utrecht, Ministerie van Economische Zaken, Dopper, Rabobank en Heineken.

Grijp uw kans op de Bunzl-stand

Nieuwsgierig geworden? En wilt u deze unieke kans grijpen om geheel vrijblijvend uw vraagstuk over duurzame verpakkingen voor te leggen aan een expert van Green Serendipity? Breng dan op donderdagmiddag 10 januari tijdens de Horecava een bezoek aan de Bunzl-stand (01.224)!