Climate Neutral Group te gast op Bunzl-stand tijdens Horecava

Tijdens de Horecava 2019 besteedt Bunzl veel aandacht aan het thema duurzaamheid. Natuurlijk laten we u de nieuwste duurzame innovaties zien. Maar ook kunt u in onze Duurzaamheidsdôme vrijblijvend in gesprek gaan met verschillende duurzaamheidsexperts. Iedere beursdag is er op de Bunzl stand (01.224) een expert aanwezig aan wie u geheel vrijblijvend advies kunt vragen. Op maandag ontmoet u Mark Huis in ’t Veld van Climate Neutral Group. Benieuwd met welke vraagstukken u bij Mark terechtkunt? Lees dan snel verder:


Climate Neutral Group

Op maandag 7 januari is  Mark Huis in ’t Veld aanwezig op de Bunzl-stand om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Mark is Senior Carbon Advisor bij de Climate Neutral Group. Hij ondersteunt bedrijven bij het verminderen van de klimaatimpact van hun bedrijfsactiviteiten. Dit gebeurt via een 3-traps-aanpak: inzicht, reductie & compensatie.

Mark richt zich met name op de klimaatimpact in de supply chain van voedingsmiddelen: de teelt, de verwerking, het transport en de verpakking. Ook begeleidt Mark bedrijven bij het verkrijgen van het keurmerk Klimaatneutraal Gegarandeerd.

Voor zijn werk bij Climate Neutral Group heeft Mark ook rond het thema duurzaamheid gewerkt bij MVO Nederland, MADE-BY, Triodos Bank en Fair Trade/Max Havelaar.

Welke vragen kunt u aan de  expert van Climate Neutral Group stellen?

U kunt elke vraag die u heeft over de klimaatimpact van uw organisatie of uw producten aan Mark voorleggen. Daarbij is Mark gespecialiseerd in de impact in de supply chain van productie- en handelsbedrijven, met name in de food- en in de verpakkingssector.

Mark kan u onder andere antwoord geven op de volgende vragen:

  • Wat is het klimaatprobleem nu eigenlijk en hoe urgent is het?
  • Hoe meet ik de milieu-/klimaatimpact van mijn product, dienst of bedrijf?
  • Hoe kan ik die impact verminderen?
  • Wat betekent klimaatneutraal precies? En wat kan dat betekenen voor mijn bedrijf?
  • Kan ik mijn producten ook klimaatneutraal laten certificeren?
  • Hoe denkt de consument over het klimaatprobleem en de klimaatimpact van producten en bedrijven?
  • Hoe werken Bunzl en Climate Neutral Group samen? En wat kan dat voor mijn bedrijf betekenen?

Heeft u zelf geen specifieke vraag, maar bent u wel zeer geïnteresseerd in milieu-uitdagingen? Schuif dan gewoon aan bij een van de vele rondetafelgesprekken die plaatsvinden in de Duurzaamheidsdôme op de Bunzl-stand.

Waar staat Climate Neutral Group voor?

Climate Neutral Group werkt al sinds 2002 vol passie aan het terugdringen van het klimaatprobleem. Dit doen ze door bedrijven te stimuleren in klimaatneutraal ondernemerschap.

Climate Neutral Group begeleidt organisaties op gestructureerde wijze in de transitie naar klimaatneutraliteit. Dit doen ze door bewustwording te creëren over broeikasgasemissies (CO2-uitstoot), door inzicht te bieden, te helpen bij reductiemaatregelen en het mogelijk maken van compensatie.

Climate Neutral Group bepaalt de CO2-voetafdruk door het in kaart brengen van de processen die de CO2-uitstoot van een bedrijf, productlijn of diensten veroorzaken. Dit inzicht helpt organisaties bij het nemen van de juiste stappen voor het verminderen van CO2-uitstoot. Goed voor het milieu en het leidt bovendien vaak tot een kostenverlaging.

Grijp uw kans op de Bunzl-stand

Nieuwsgierig geworden? En wilt u deze unieke kans grijpen om geheel vrijblijvend uw milieu- of klimaatvraagstuk voor te leggen aan een expert van Climate Neutral Group? Breng dan op maandag 7 januari tijdens de Horecava een bezoek aan de Bunzl stand (01.224)!