Clean the World en Green Partner te gast op Bunzl-stand tijdens Horecava

Tijdens de Horecava 2019 besteedt Bunzl veel aandacht aan het thema duurzaamheid. Natuurlijk laten we u de nieuwste duurzame innovaties zien. Maar ook kunt u in onze Duurzaamheidsdôme vrijblijvend in gesprek gaan met verschillende duurzaamheidsexperts. Iedere beursdag is er op de Bunzl stand (01.224) een expert aanwezig aan wie u geheel vrijblijvend advies kunt vragen. Op woensdag ontmoet u Andres Fellenberg Van der Molen van Clean the World en Green Partner. Benieuwd met welke vraagstukken u bij Andres terechtkunt? Lees dan snel verder:

 

Clean the World & Green Partner

Op woensdag 9 januari is Andres Fellenberg Van der Molen aanwezig op de Bunzl-stand om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Andres is directeur van Clean the World Ventures Europe, een non-profitorganisatie die levens redt door (hotel)zeep en plastic flesjes te recyclen. Bunzl is geselecteerd als officiële partner voor Clean the World in Europa, zodat we samen nog meer levens kunnen redden. 

Daarnaast is Andres directeur en senior lead auditor bij Green Partner, dat gespecialiseerd is in advies op het gebied van ‘groene’ certificeringen erkend door de internationale hotel- en toerismebranche.

Welke vragen kunt u aan de expert van Clean the World en Green Partner stellen?

U kunt elke vraag die u heeft over duurzaam ondernemen in de hospitalitybranche aan Andres voorleggen. Denk daarbij aan vragen als:

  • Hoe kan ik duurzamer ondernemen?
  • Wat moet ik doen om een bepaalde certificering te kunnen behalen?
  • Hoe kunnen wij efficiënter omgaan met energie?
  • Hoe kunnen wij met onze zeepresten en halflege flesjes shampoo levens redden?
  • Hoe kan mijn hotel meedoen aan het Clean the World recyclingprogramma?
  • Welke certificering past het meest bij mijn hotel?

En nog veel meer op het gebied van duurzaam ondernemen in de hospitality sector.

Heeft u zelf geen specifieke vraag, maar bent u wel geïnteresseerd in duurzaam ondernemen? Schuif dan gewoon aan bij een van de vele rondetafelgesprekken die plaatsvinden in de Duurzaamheidsdôme op de Bunzl-stand.

Waar staan Clean the World  & Green Partner voor?

Green Partner is gespecialiseerd in advies op het gebied van ‘groene’ certificeringen erkend door de internationale hotel- en toerismebranche. Het bedrijf begeleidt hotels, touroperators en bestemmingen van A tot Z in hun duurzaamheidsstrategie met het doel een groene certificering te behalen en operationele kosten te verlagen. Green Partner is zijn gespecialiseerd in energie efficiency en zijn het enige bedrijf met een energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS) voor de hotel industrie.

Clean the World is een wereldwijde non-profitorganisatie die samen met (inmiddels ruim 5000) hotels restanten van zeep en guest supplies met shampoo of andere cosmetica inzamelt, sorteert en recyclet tot hygiënekits voor mensen die daar dringend behoefte aan hebben. Clean the World wordt nu ook actief in Europa en Bunzl gaat hen bij hun missie helpen. Lees hier meer over Clean the World.

Grijp uw kans op de Bunzl-stand

Nieuwsgierig geworden? En wilt u deze unieke kans grijpen om geheel vrijblijvend uw vraagstuk over duurzaam ondernemen voor te leggen aan de  expert van Green Partner. Of wilt u weten hoe u Clean the World kunt helpen met het redden van levens? Breng dan op woensdag 9 januari tijdens de Horecava een bezoek aan de Bunzl-stand (01.224)!