Vacature medewerker logistiek

Bunzl, Enjoy the difference

Bunzl is een internationale totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten voor de food en non-food sector. Wij hebben voor ieder product de juiste verpakkingsoplossing, zowel standaard als op maat gemaakt.


Vanwege uitbreiding van onze afdeling Logistiek zijn wij met spoed op zoek naar een energieke

Medewerker Logistiek

Fulltime (40 uur per week)

  Arnhem

De functie:

“In mijn baan is geen enkele dag hetzelfde, ik vind het leuk om de gehele goederenstroom, van ontvangst tot expeditie te kunnen volgen en dat ik deel uitmaak van dat hele proces. De verscheidenheid aan artikelen die wij leveren is heel erg tastbaar, wat ik leuk vind is dat je deze artikelen ook weer tegenkomt in het dagelijks leven. Ik ben er trots op om bij Bunzl te werken, waarbij ikzelf ook mag meedenken over mogelijke oplossingen op de werkvloer. Maar misschien nog wel het belangrijkste: Ik heb ontzettend leuke collega’s!”

Anthony Polman, Logistiek medewerker:

Op onze afdeling logistiek, gonst het elke dag van de activiteiten. Het is er druk en de mensen zijn gedreven, want een goede logistieke afhandeling is van cruciaal belang voor de kwaliteit die we als Bunzl leveren. Als Medewerker Logistiek ben je samen met een groep collega’s verantwoordelijk voor het proces rondom alle inkomende en uitgaande goederenstromen van de afdeling logistiek en ben je de hele dag fysiek in beweging.

Jij maakt het verschil

Je kunt zelfstandig werken maar je bent ook een teamplayer. Je bent een doorzetter, je kunt goed logisch nadenken en je steekt graag je handen uit de mouwen. Het is een pré als je woonachtig bent in de regio Arnhem.

Wij verwachten:

  • minimaal VMBO werk- en denkniveau;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • logistieke ervaring is een pré;
  • afhankelijk van de toegewezen taakonderdelen en indien van toepassing:
    • geldig certificaat heftruck, reachtruck / combitruck,

Het aanbod:

Bunzl biedt jou een uitdagende functie binnen een dynamische, open en innovatieve onderneming waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Verder biedt Bunzl:

  • Een leuke baan in een gezonde, beursgenoteerde onderneming;
  • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s;
  • Een marktconform salaris met een prima arbeidsvoorwaardenpakket:
  • een pensioenregeling bij Nationale Nederlanden en 27 vakantiedagen (als je fulltime (40 uur) bij ons werkt).

 Interesse/ solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, bestaande uit een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet via bijgaande link naar de sollicitatiepagina.

Enkel reacties die via deze link binnen komen worden in behandeling genomen.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Henk Willems, Manager Logistiek via +31 26 3843838,

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.