Vacature Inkoop Assistent

Bunzl, Enjoy the difference

Bunzl is een internationale totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten voor de food en non-food sector. Wij hebben voor ieder product de juiste verpakkingsoplossing, zowel standaard als op maat gemaakt.

Binnen het team van Bunzl Retail & Industry te Arnhem is een vacature ontstaan voor de functie van:

Assistent Inkoop Fulltime (40 uur per week)

Arnhem

De functie Voor onze inkoopafdeling zijn we op zoek naar een gedreven assistent die van aanpakken weet. Als Assistent Inkoop ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

Dit houdt onder meer in dat je de inkopers administratief én commercieel ondersteunt, dat je offertetrajecten uitzet én opvolgt, dat je alert bent op de hantering van afgesproken prijzen en condities en dat je er alles aan doet om klachten met succes af te handelen.

“Ons team bestaat uit vrolijke, gezellige maar ook hardwerkende collega's. Je taken zijn variërend en uitdagend en je kunt je eigen waarde toevoegen. Al met al een mooie club om voor te werken!“, Mariska Hermsen, assistent Inkoop

Jij maakt het verschil

Je weet je staande te houden in een dynamische omgeving en je bent een echte teamspeler. Daarnaast ben je commercieel, leergierig, overtuigend en kun je ons concrete voorbeelden geven waaruit blijkt dat je in oplossingen denkt.

Wat wij van jou verwachten

Als Assistent Inkoop herken je jezelf in het onderstaande

✓ Ervaring binnen een vergelijkbare of aanverwante werkomgeving;

✓ MBO-plus werk/denk niveau;

✓ Ervaring in het werken met een multidisciplinair team is een pré;

✓ Pro actieve houding en creërend vermogen;

✓ Procesmatig en operationeel sterk;

✓ Affiniteit met databeheer;

✓ Een goede beheersing van MS Office en affiniteit met IT-systemen;

✓ Pro actieve houding;

✓ Snel kunnen schakelen;

✓ Feedback kunnen geven en ontvangen;

✓ Beheersing van Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

✓ Uitstekende communicator op alle niveaus;

✓ Strategisch inzicht en visie op innovatie;

✓ Gedegen kennis van de Engelse taal;

Wat wij bieden

✓ Bunzl biedt een uitdagende baan in een gezonde, beursgenoteerde onderneming.

✓ Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een aandelenplan, een pensioenregeling (Nationale Nederlanden) en 27 vakantiedagen (o.b.v. 40-uur).

Interesse/solliciteren? Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Bunzl Retail & Industry én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, bestaande uit een up-to-date CV en een gerichte motivatie, graag tegemoet via onze sollicitatiepagina. Alleen reacties die via deze link binnen komen worden in behandeling genomen.

Kijk voor meer informatie over de organisatie op onze website www.bunzl.nl. Voor inhoudelijke vragen is de heer Wilbert van Wachtendonk, General Manager, bereikbaar via telefoonnummer 026-3845147.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Inkoop, Assistent Inkoper, Inkopen, Procurement, Commercieel