Brand Band Bag, een zak met een identiteit

10 mei 2017

De Brand Band Bag is een een luxe vormgegeven papieren zak met een ambachtelijke look & feel, geschikt voor het toevoegen van merkidentiteit voor bedrijven die actief zijn in de food industrie. Uniek aan het concept is de geïntegreerde banderol met de mogelijkheid om op verschillende plaatsen een embossing of foliedruk aan te brengen.

De Brand Band Bag© is een gecacheerde, papieren zak met een stijlvolle frosted paper look. Daarmee sluit het product aan op de huidige trend waarbij een natuurlijke en ambachtelijke uitstraling zeer gewild is. De zak komt in verschillende maten en kan worden gebruikt voor het verpakken van bijvoorbeeld brood of chocolade. Het innovatieve aan deze verpakking is de geïntegreerde banderol waar op maat een embossing of foliedruk kan worden aangebracht van het logo van een bedrijf of merk. De Brand Band Bag© is 100% food approved.

Wilt u meer informatie over de Brand Band Bag of verpakkingsadvies over de juiste verpakking voor uw product? Neem dan contact met ons op via tel 026-3843838 of mail naar info-arnhem@bunzl.nl.