Afvalconcept

Met dit concept wordt een afvalreductie tot 75% gerealiseerd dankzij het gescheiden inzamelen en zelf composteren van afval. Zet uw eerste stap naar een beter milieu en start met het gescheiden inzamelen van uw afval.

Rubbermaid afvalstations

Met de afvalstations van Rubbermaid kunt u eenvoudig afval scheiden. U kiest zelf welke afvalstromen u gaat scheiden en plaatst de afvalstations op centrale plekken binnen uw bedrijf. De afvalstations zijn makkelijk te reinigen en gebruiksvriendelijk dankzij de duidelijke pictogrammen.

Composteerbare verpakkingen en disposables

De composteerbare producten uit het Bewust Bunzl assortiment zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen als PLA of suikerriet. Na gebruik kunnen deze producten worden gecomposteerd in de GreenGoodComposter waardoor zelfs van verpakkingen en disposables weer vruchtbare compost wordt gemaakt.

GreenGoodComposter

Met de GreenGoodComposter van Oklin maakt u binnen 24 uur vruchtbare compost van uw organisch afval. Vanaf nu is het mogelijk om etensresten zoals groenten, fruit, brood en koffiedik zelf te composteren. De GreenGoodComposter is energiezuinig en werkt volgens een volledig geautomatiseerd proces. Er zijn verschillende GreenGoodComposters beschikbaar. De keuze is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid afval.

Kostenbesparing dankzij afvalreductie

Door het scheiden en composteren van afval wordt een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd. Op volume/gewicht ontstaat er een reductie van maar liefst 75%. Daarnaast wordt er tijd bespaard voor de schoonmaak met slechts enkele centrale afvalpunten.

Bent u benieuwd wat uw afval waard is? Neem voor meer informatie contact met ons op.